Sel laupäeval peab Club Tartu sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel laupäeval peab Club Tartu sünnipäeva
Sel laupäeval peab Club Tartu sünnipäeva Foto: club tartu

Sel laupäeval, 19. mail saab Võru ööklubi Club Tartu täpselt aastaseks ning oma 15. sünnipäeva peab ka Eesti läbi aegade üks lemmikumaid bände - Meie Mees!

Club Tartu on toonud Võru ööelusse nii populaarseid kodu- kui ka välismaiseid esitajaid. Klubis on üles astunud muusikuid ja artiste nii vanemale kui ka uuemale generatsioonile. Club Tartu lavalaudu on väisanud Koit Toome, 2 Quick Start, Karl Madis, Mr. Happyman, PS Troika, Lauri Pihlap, Jana Kask, Artjom Savitski, Grete Klein, Lenny Lavida, Jaan Lehepuu ning ka tuntud Marc Van Linden. Samuti on väisanud klubi mitmeid üritusi tuntud tele- ja meediainimesed erinevate pidude raames. Klubi tegevjuhi sõnul on pööratud programmi puhul tähelepanu just parimatele artistidele, tuntud DJ-dele kui ka mitmekülgsele ja kvaliteetsele programmile. "Klubi kaks korrust võimaldavad meil korraldada täiesti erinevatele sihtrühmadele laiema ampluaaga pidusid."


Sünnipäevaõhtul toimub lisaks ka Meie Mees juubeliplaadi "15" esitlus!
Pidu juhib ja hea muusikaga paneb peo käima legendaarne Märt Rannamäe


Pilet 6.- / alates 02:30 4.-
Sissepääs alates 18. eluaastast
Uksed avatakse kell 23:00


Lisainfo ning laudade registreerimine:
www.clubtartu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles