Adam Lambert sebib legendaarseid muusikuid Twitteri kaudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: nilerodgers.com

Laulja Adam Lambert avalikustas, kuidas tal õnnestus stuudiosse meelitada legendaarne laulukirjutaja ja kitarrist Nile Rodgers.

30-aastase staari teine stuudioalbum «Trespassing» ilmus teisipäeval ning sellelt leiab ka funk-sugemetega loo «Shady», kirjutab Villagevoice.

«Kirjutasin koos Sam Sparro ja Lester Mendeziga laulu «Shady». Olime peaaegu lõpetanud, kui ma ütlesin: «Okei, selle produktsioon kõlab hästi, kuid vajame live-elementi. Meil on vaja Chic'i, diskokitarri.»,» meenutas Lambert.

«Sam teatas, et ta jälgib Nile Rodgersit Twitteris ja et me võiksime talle kirjutada. Nii juhtuski. Me lihtsalt säutsusime talle. Paar nädalat hiljem läksin New Yorki paarile kohtumisele, meid tutvustati ja ma küsisin, kas ta tahaks midagi koos teha. Ta oli kohe nõus. Ta on tohutult sõbralik ja tagasihoidlik,» rääkis laulja.

Vaata videoid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles