Roberts vältis Tom Hanksi tagumiku nägemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts
Julia Roberts Foto: Reuters / Scanpix

Hollywoodi näitlejatar Julia Roberts vältis oma uue filmi «Charlie Wilson´s War» võtteplatsil Tom Hanksi alastistseeni nägemist, kuna ei soovinud vaadata, kuidas kaasnäitleja kaamerate ees riided seljast heidab.

Ühe stseeni tarvis võtab Hanks ennast alasti, kuid Robertsi jaoks oli see liiga piinlik ning ta hoolitses selle eest, et mitte samal ajal võtteplatsile sattuda, vahendab WENN.

«Mind ei olnud kohal, kui Tomi tagumikku filmiti. Sellesisuline memo saadeti laiali ja öeldi: «Kui sa ei suuda seda taluda, siis jää koju» ja ma tegingi seda,» ütles Julia Robets.

Roberts heitis talle kuulsuse toonud 1990.aasta filmis «Pretty Woman» ise samuti rõivad seljast, kuid kinnitas hiljuti, et ei kavatse seda enam kunagi uuesti teha, väites, et näitlejad, kes on valmis end kaamera ees paljaks võtma, ei ole truud oma ametile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles