Chase & Status: «Kõige hullem esinemine – helimees tahtis meiega kakelda!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chase&Status
Chase&Status Foto: Club Privé

Täna õhtul vallutavad klubi Privé trummi- ja bassirütmid ja plaadimängijate taga hullutavad ravast lisaks kohalikele tegijatele - Dzheimzile ja Mark Slavinile, on kohal ürituse resident DJ SS ja DnB-maailma hetke kuumimad tegijad Chase & Status! Uurisime meestelt veidi nende tegemiste ja elu kohta...

Kuidas te kaks kohtusite?
Meid ühendasid kolm asja: ühine tuttav, oma kodus miksimine ja igal nädalavahetusel väljas käimine.

Mis on teid kõige enam mõjutanud?
Näiteks sellised artistid nagu Prodigy ja muidugi see, et me igal nädalal noorematena väljas käisime.

Kas kaks meest töötamas ühe saundi kallal on aidanud teil paremini erinevates stiilides end arendada?
Oleme täiesti kindlad, et kaks erinevat vaatenurka on pigem kasuks kui kahjuks, sest lugusid mitu tundi tehes on lihtne end sinna keskele ära kaotada ja enam mitte aru saada, mis sobib ning mis mitte.

Teie debüütalbumit on saatnud suur edu ja ometigi olete suutnud säilitada oma põhilise fännibaasi. Kas teie arust on lihtne säilitada tulihingelisi fänne samal ajal püüdes jõuda massideni?
Me loodame, et ikka on! Oleme kindlad, et leidub neid fänne, kes väidavad, et me ei tee enam sellist muusikat nagu me varem tegime kuid ka meie peame arenema ja ka ennast muutma. Kui oleme suutnud trummi ja bassi-maailma uusi fänne tuua, siis see saab ainult hea asi olla.

Paljud artisid sõlmivad plaadifirmadega eksklusiivseid lepinguid... Kas oli raske otsustada RAM'i kasuks või oli see midagi, mida te kindlasti tahtsite teha?
RAM on ainus plaadifirma trummi ja bassi tööstuses, millega me olime üldse nõus lepingu sõlmima ja sellepärast on meil tõeliselt hea meel, et nad meiega kontakti otsisid.

Teil on olnud väga kõrge profiiliga koostööd olnud selliste artistidega nagu Plan B ja Kano, kuidas te nendega koostööni jõudsite?
Me tegime remiksi Plan B loole «No Good» ning peale seda oleme palju koos asju teinud ning loole «Against All Odds» teadsime me kohe, et tahame sinna Kano't, nii otsisimegi üles tema manageri ja leidsime võimaluse koostööks.

Milliste artistidega te kõige rohkem koos töötada sooviksite?
Nende artistidega, kellega meil 2009 aastaks plaanid on tehtud!

Teid on saatnud edu ka väljaspool trummi ja bassi, kas olete pidanud oma DJ-settidel spetsiaalselt valima, mida mängida ja mida mitte?
Mitte eriti, oleme alati hästi paljusid erinevaid stiile oma settides kokku miksinud, tänapäeva publikule meeldib vaheldus.

Mis tulevik ette näeb?
Oleme juba alustanud tööd teise albumi kallal ning palju on plaanis ka produtseeringuid teistele artistidele.

Igal DJ'l on õuduslugu mõne esinemise kohta, kas teil on ka mõni?
Marseille's ... see oli esimene või teine rahvusvaheline keika. See reiv oli jõle ning metsik ja helimees tahtis meiega kakelda... tagasi pole me julgenud minna!!

Mis on teie lemmik stuudiosnäkk?
Mustikamuffinid ja Guyliani merikarpide shokolaad!

Kas te kasutade Mac'i või PC'd?
PC'd et teha muusikat ning Mac'i kõige muu jaoks...- parimad mõlemast maailmast.


Kuula nende lugusid SIIT ja SIIT.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles