Henry Kõrvits asub juunist R2 peatoimetaja kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus ja vana peatoimetaja, Henry Kõrvits ja Heidy Purga Raadio 2 aastahiti galal.
Uus ja vana peatoimetaja, Henry Kõrvits ja Heidy Purga Raadio 2 aastahiti galal. Foto: Mihkel Maripuu

Henry Kõrvits aka Genka asub 1. juunist Raadio 2 peatoimetaja kohale. Seni töötas mees Tallinnfilmi juhatajana.

Genka kirjutab oma Facebooki seinal, et käes on viimane tööpäev Tallinnfilmis. «1. juunist olen siis Raadio 2s. Tallinnfilmis on üks pühendunumaid ja töökamaid kollektiive, kus olen olnud. 1,5 aastaga saime vaatamata kõigile raskustele ikka poole rohkem inimesi kinno,» vaatab Kõrvits tehtule tagasi rahulolevalt.

Kõrvits tänab kinokülastajaid ja Tallinnfilmi/artise kollektiivi. «Neile, kes selja taga ussitasid ja kaikaid loopisid, nendele teen Simpsonitest tuntud Nelsoni «HA-HAA!» ja lähen oma juttudega edasi,» ei lase Kõrvits end pahatahtlikest heidutada.

«Kinomaailm on üks imelik maailm. Kaamerasurin vajutab osadel inimestel mingit nuppu (mis mul puudub) ja paneb nad seletamatute eesmärkide nimel rapsima,» jätkab tulevane R2 peatoimetaja.

«Teisest küljest kutsun Eesti inimesi ära vaatama kõiki Eesti filme, sest hea filmi tegemine Eestis on võikalt komplitseeritud ja võtke oma elust see paar tundi, et nende pühenunud inimeste raske töö saaks pisutki tasutud. Oli tore, aitäh kõigile!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles