Täna selgub tõde kõigi staartrimmijate kaalukaotusest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telehooaja meeleolukaim show «Tantsi tagumik trimmi» saab täna põneva lõpu erisaatega, kus selgub, kui palju kõik võistlejad saatesarja ajal kilosid kaotasid. 
Anu Saagim hõõrus võitjad sisse vahukoore ja šampanjaga
Telehooaja meeleolukaim show «Tantsi tagumik trimmi» saab täna põneva lõpu erisaatega, kus selgub, kui palju kõik võistlejad saatesarja ajal kilosid kaotasid. Anu Saagim hõõrus võitjad sisse vahukoore ja šampanjaga Foto: TV3

Telehooaja meeleolukaim show «Tantsi tagumik trimmi» saab täna põneva lõpu erisaatega, kus selgub, kui palju kõik võistlejad saatesarja ajal kilosid kaotasid.

Eelmisel pühapäeval pingelises kolmeraundilises tantsuvõitluses võitjaks kroonitud Herkki Liivamaa etteastetest said kõik tele-eetri vahendusel rõõmu tunda; seda aga, mis toimus finaali ajal nii lava taga kui pärast lõpuheitlust, näeb tänases erisaates.

 

Mahlakamad ja emotsionaalsemad hetked annavad muuhulgas vastuse küsimustele:

Miks siis ikkagi Annelil pisarad voolasid?

Mida arvasid kohtunike kommentaaridest temperamentsed Anna ja Natalja?

Millised tunded valdasid Herkkit ja tema treener Reginat?

Kuidas pidasid osalejad vastu keset tordilõhna ja vahuveini?

Mida tegid eriti ülemeelikuks muutunud kohtunikud?

 

Erisaade paljastab ka, mis juhtus saate lõpupeol ning mida näitas kaal peojärgsel kohtumisel  koolituskeskuses Tigutoit, kus saatejuht Teele Viira viis läbi viimase kaalumise.

Selgub tõde kogu saateperioodi jooksul kaotatud kaalu kohta. Ühtlasi jagab toitumisnõustaja Robert Nool viimaseid soovitusi ning koos nõustaja Ülli Kukumägiga lennutatakse kaotatud kilod jäädavalt taevasse, et need sinna ka jääks!

Trimmitud tagumikud ja uus kergem elu tähendab, et sellest sarjast võitsid kõik!

 

«Tantsi tagumik trimmi» erisaade on TV3s täna kell 20.00.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles