August Hunt: kindel valem läbilöömiseks meil puudub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli ­August Hunt liikmed Mirko Miilits (vasakult), Norman Salumäe ja Harri Uljas. ­
Ansambli ­August Hunt liikmed Mirko Miilits (vasakult), Norman Salumäe ja Harri Uljas. ­ Foto: Erakogu

«Veel mõni aasta tagasi oli Eesti muusikamaastikku jälgides tunne, et ainus viis läbilöömiseks on teha muusikat, mis kõigile peale läheks. Nüüd, nähes viimase aja suuri muutusi inimeste maitse-eelistustes, võin väita, et kindel valem läbilöömiseks puudub,» rääkis ansambli August Hunt solist Norman Salumäe Õhtulehele.

Ansambli August Hunt eestvedajad Mirko Miilits ja saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud Norman Salumäe tunnistavad, et nende jaoks on bänditegemine kui kooselu, mille hulka kuuluvad ka sünnitamine ja abielu. «Esimesed tuhud hakkasid 2010. aastal, kui ma Harriga (Harri Uljas, bändi kitarrist) juba mitmendat bändiprojekti olin teinud. Õnneks aitasid meil alguses kätt hoida ja esimesi laule kokku kirjutada bändi Aides liikmed Kostja ja Mikk. Sealt edasi tulid juba põhikoosseis, kontserdid ja plaat,» seletas Miilits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles