Viljandis mängitakse Balti liiga võrkaplliturniir

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Salestari võrkpalliliiga põhiturniiri võitnud Viljandi Metalli naiskond alustab Balti riikide kuue tugevama võistkonna osavõtul peetavat finaalturniiri homme poolfinaalmänguga.
Eesti Salestari võrkpalliliiga põhiturniiri võitnud Viljandi Metalli naiskond alustab Balti riikide kuue tugevama võistkonna osavõtul peetavat finaalturniiri homme poolfinaalmänguga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedest pühapäevani peetakse Viljandis naiste võrkpalli Balti liiga final six turniiri, millel teevad kaasa Eesti, Läti ja Leedu meistriliiga põhiturniiri kaks paremat võistkonda.


Eestist osalevad Salestari liiga põhiturniiri kaks edukamat naiskonda Viljandi Metall ja tiitlikaitsja GMP/Olympic, Lätist WVC Riia ja VK Ropazi / MSG ning Leedust Kaunase Heksa ja Jonova Achemaga.

Möödunud pühapäeval koduse meistriliiga põhiturniiri viimases mängus 3:0 GMP/Olympicu alistanud Viljandi Metall alustab Balti liiga kuue tugevama võistkonna turniiri riigi esimese asetusega võistkonnana. See tagab talle otsepääsu poolfinaali. Samuti alustab Balti liiga finaalturniiri poolfinaalist lätlaste kõrgeima asetusega WVC Riia.

«Mingis mõttes on kahju, et Viljandi naiskond saab turniiril pidada vaid kaks kohtumist ja kodune võrkpallipublik teda reedel väljakul ei näe,» nentis Viljandi Metalli esindaja ja treener Margus Keerutaja. «Kokkuleppe kohaselt määrati aga asetus turniirile riigi meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi tulemuste järgi.»

Reedel kell 18 lähevad Viljandi spordihoones turniiri avamängus vastamisi Kaunase Heksa ja GMP/Olympic, kell 20 kohtuvad teises veerandfinaalis Jonova Achema ja VK Ropazi / MSG.

Laupäevaseid poolfinaalmänge peetakse maagümnaasiumi spordihoones ning liiga otsustavad mängud leiavad aset pühapäeval Viljandi spordihoones.

Margus Keerutaja sõnul on Balti liiga final six turniir Viljandi Metalli naiskonnale küll tähtis, ent mitte hooaja peamine eesmärk. «Kindlasti üritame tulla Eesti meistriks,» lausus ta.

Ajakva

Võrkpalli Balti liiga final six turniir Viljandis

• Reedel veerandfinaalid Viljandi spordihoones
Kell 18 Kaunase Heksa - GMP/Olympic
Kell 20 Jonova Achema - VK Ropazi / MSG

• Laupäeval poolfinaalid maagümnaasiumi spordihoones
Kell 12 viiendat ja kuuendat kohta selgitav kohtumine
Kell 14 Viljandi Metall ja teise veerandfinaalmängu võitja
Kell 16 WVC Riia ja esimese veerandfinaalmängu võitja

• Pühapäeval finaalid Viljandi spordihoones
Kell 11 kolmanda ja neljanda koha mäng
Kell 13 esikohamäng

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles