Taavi Eelmaa magas unerohu üledoosi tõttu etenduse maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Idioot» - Rainer Sarneti draama esilinastus 12. oktoobril  Tallinnas Coca-Cola Plazas. Afterparty toimus Hobuveskis.
Taavi Eelmaa
«Idioot» - Rainer Sarneti draama esilinastus 12. oktoobril Tallinnas Coca-Cola Plazas. Afterparty toimus Hobuveskis. Taavi Eelmaa Foto: Jelena Rudi

Mai esimesel laupäeval tabas Von Krahli teatrisse tulnuid üllatus, kui etendus «Lillede keel» ära jäi - õige pea läks liikvele versioon, et etendus tuli tühistada ühe osatäitja, Taavi Eelmaa pärast, kuna ta on väidetavalt mõnuainete küüsi langenud... Viimase Taavi Eelmaa kummutab, teatri juht Peeter Jalakas ütleb, et tal seisab Taaviga tõsine jutuajamine ees.

«Mõnuaineid siia minu teada seotud ei olnud,» sõnab Jalakas Kroonikale. «Taavi võttis unerohtu, ta ei jäänud öö otsa magama ja tahtis end välja puhata, aga võttis vale doosi ega ärganud õigel ajal.»

Seda, et Eelmaa on väidetavalt lausa sõltlane, Jalakas ei usu. «Ma arvan, et see on juba puht tehnilistel põhjustel keerukas - selline elu nõuab teatavaid vahendeid - Taavi on tööde ja tegemistega väga rakkes - tegu on inimesega, kes võtab maailma valusalt.»

Lihtsate olmeprobleemidega maadleb tema palju rohkem kui tavakodanik, minu teada ta sellise asjaga kimpus ole.»

Jalaka sõnul seisab Taaviga õige pea tõsine jutuajamine ees: «See on kahekümne aasta jooksul esimene kord, kui meie teatris nii juhtub ning meil on mitmed projektid tulemas, kus ka tema osaleb. Peame rääkima, kuidas tal selleks jaksu on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles