Psühhiaatrid: Spearsi probleemide põhjused peituvad raskes lapsepõlves

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Mavrixphoto/Scanpix

Psühhiaatrite arvates peituvad lauljanna Britney Spearsi probleemide põhjused tema raskes lapsepõlves.

Psühhiaatrid lisasid, et lauljanna käitumine paljastab Spearside perekonna seni maha vaikitud saladused ja hävitab pildi, et staar on üles kasvanud armastavas ja usklikus kodus, kirjutab Wenn.

Naise käitumise põhjusi uurinute sõnul polnud Britney lapsepõlvekodu just kõige turvalisem paik üleskasvamiseks – lauljanna isa Jamie Spearsi firmad läksid järjest pankrotti ja mees oli suurema osa ajast alkoholijoobes.

Britney põgenes siis koos ema Lynne Spearsiga viimase õe juurde ja ööbisid tavaliselt seal. Lauljanna vanemad lahutasid oma abielu 2000. aastal.

Lauljanna on varem tunnistanud, et ta pole oma isaga mitte kunagi läbi saanud ega hiljem ka kuigi palju suhelnud.

Spearsi tausta uurinud psühhiaatrite arvates võis alkohoolikust isa käitumine ka tema tütart mõjutada ja selle tõttu on Spearsil alkoholiprobleemid.

«Britney hakkas isa käitumismalle juba üsna varakult üle võtma. Teismelisena käis ta tihti baarides, kus ta lasi joogi saamiseks käiku võltsitud dokumendid. Lauljanna lähedaste kinnitusel ärgitas Jamie Spears tütart alkoholi proovima ja ostis seda talle ka ise,» nentisid psühhiaatrid.

Nad jätkasid, et ka lauljanna ema pole süüst puhas. Nimelt pidas Lynne Spears tihti veniõhtuid, kus ta tütrel oli kohustus osaleda.

«Britney Spearsi ema elab tütre kaudu välja oma täitumata unistusi. Ta on lauljannat alates seitsmendast eluaastast avalikkuse ja kuulsuse poole tõuganud, arvestamata oma lapse soovide või eripäradega,» selgitasid psühhiaatrid.

Psühhiaatrite arvates peaks staar ravi saama ja õppima lapsepõlvekomplekse lahti laskma.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles