Valu tekitavate kingade kroonimata kuningas: minu prioriteediks on seksikus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse disainer Christian Louboutin
Prantsuse disainer Christian Louboutin Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Eksklusiivsete jalavarjude ja kottide disainer prantslane Christian Louboutin hindab oma loomingu juures seksikust, disaini ja ilu ja seda  rohkem kui mugavust ja valu.

Mees kinnitab, et tema eesmärk pole luua valu tekitavaid jalanõusid. «Inimesed ütlevad, et mina olen valu tekitavate jalanõude loomise kuningas. Ma ei taha luua piinu tekitavaid jalavarje, aga minu esmane ülesanne polegi mugavust luua. Üritan kõrgete kontsadega kingi disainida võimalikult mugavateks, aga minu prioriteediks on siiski disain, ilu ja seksikus. Mugavus ei ole eesmärk,» rääkis 20 aastat moetööstuses rüganud Louboutin.

Disainer peab oma karjääri kõrghetkeks Yves Saint Laurent'i moešõu juurde loodud kingi. Tegemist oli ainsa korraga, kui kuulus disainer šõu osas kellegi teisega sellisel määral koostööd tegi.
«Disainisin need kingad spetsiaalselt oma kalli sõbra Loulou de la Falaise’i jaoks,» teatas Louboutin ajakirja Vogue vahendusel. «Naine kandis neid Saint Laurent’i ees ja tema omakorda kasutas neid oma finaaletendusel. See tegi mulle au.»

Mehe loodud kingi on kandnud väga suur hulk kuulsusi, kuid nende hulgast ei leia kahjuks Kate Middletoni nime. Vaatamata sellele, et Middletoni on tema tagasihoidliku rõivavaliku tõttu kritiseeritud, ei soovi Louboutin talle anda mitte mingit mõenõu.

«Tema ees on kõik maailma valikud. Ta on väga elegantne noor naine. Mina ei annaks talle moenõu – tal pole seda vaja, laseksin tal valida,» jäi mees napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles