Pisarad ja külmavärinad: Dagmar Oja ja sõprade jaoks pakkus Ott suuri emotsioone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagmar Oja
Dagmar Oja Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Lauljatar Dagmar Oja elas Ott Leplandi esinemisele Eurovisiooni finaalis kaasa pereringis.

«Lootsin salaja, et tuleb esikümnesse ja kuues koht on minu meelest ikka väga hästi,» rõõmustab kahel korral Eurovisioonil taustalauljana üles astunud naine.

Dagmar vaatas lõpuni terve pika teleülekane. «Ei saanud ju vaatamata jätta, meie jaoks läks alles lõpupoole huvitavaks,» jätkus põnevust hiliste öötundideni.

Võiduloo osas üllatusi ei olnud. «See oli juba esimesest taktist peale minu lemmik, tahtsin, et see võidaks ja arvasin, et nii läheb. Kuigi kõik räägivad, et alati on üllatused ja üllatused,» ei tulnud lauljataril pettuda.

Oti esitus võttis Dagmaril ihukarvad püsti juba poolfinaalis. «Seda vaatasime koos sõpradega ja emotsioon oli ikka väga suur, läks väga hinge. Mõnel ikka kohe pisarad lahisesid ning külmavärinad tekkisid juba esimeste pikkade nootide ajal, kui kogu saal kõlas,» hindab lauljatar Oti võimsat ja jõulist häält väga kõrgelt. «Poolfinaal oligi tegelikult üllatuslikum, ka emotsionaalses mõttes, sest ma polnud lugu selles variandis varem kuulnud. Tean, et Ott saab live’s kõigega hakkama ning finaalis teeb samu asju» jäi naine rahule mõlema esitusega.

Dagmar tunnistas, et oleks iga kell nõus olnud taustavokaali laulnud Marvi Vallastega kohti vahetama. «Muidugi, mis seal ikka. See on väga tore kogemus suurel laval suure publiku ees olla, eriti kui rahvas veel fännab ka,» teab ta omast kogemusest.

«Palju õnne kõikidele, suurepärane,» ootab Dagmar meie Eurovisiooni meeskonda koju, et siis neid isiklikult õnnitleda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles