Marko Kiigajaan solaariumist: kunagi käisin paar korda nädalas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kiigajaan
Marko Kiigajaan Foto: Kanal 2

«Kunagi, kui võistlesin, siis tuli ikka enne korra või isegi rohkem solaariumis käia - võistlustel oli vaja jumet,» ütleb tantsija Marko Kiigajaan, kes küll viimasel ajal enam võltspäevituse mekasse sattunud pole.

«Pole enam vajadust nii pruun olla - meil on suvi parajalt pikk ja siis saab seda päikest küll ja küll võetud,» leiab Kiigajaan, kes veedab enamiku suve rannas jalgpalli tagudes, kirjutab Õhtuleht.

«Need kaks asja sobivad väga hästi kokku - sporti tehes hakkab päike kuidagi paremini külge,» selgitab ta.

Teiste solaariumis käimist Marko ei arvusta. «Kui keegi arvab, et näeb nii parem välja, siis miks mitte, kuid igal asjal peab ka piir olema. Ütleme nii, et ikka väga ilus ei ole, kui tänaval tulevad sulle vastu solaariumis üledoosi saanud tütarlapsed - mõnikord ehmatab see täitsa ära. Eks meestegagi ole ju täpselt sama, kuigi nende puhul kehtib see reegel vähem, ma arvan - kõik jäägu ikka tervislikkuse piiridesse,» mõtiskleb Kiigajaan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles