Harrison armastas biitlite kostüümidesse riietuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Harrison
George Harrison Foto: AP / Scanpix

George Harrison hoidis pärast ansambli laiali minekut alles kostüüme The Beatlesi hiigelaegadest ning armastas neid endale tihtipeale selga tõmmata.

2001.aastal surnud kitarristil oli terve garderoobitäis lavakostüüme bändi parimatest päevadest ning sellest ütles ta oma heale sõbrale, Dave Edmundsile, alles 1980.aastate lõpul, vahendab WENN.

«Ma veetsin kaheksakümnendatel George´iga tihti aega ja ma käisin tal tihti külas, sest ta ise väga väljas käia ei armastanud,» ütles Edmunds.

«Ükskord olin ma tema juures ja ta hakkas mängima mingeid biitlite lugusid, seejärel öeldes: «Tule minu järel». Me läksime trepist üles ja sisenesime hiigelsuurde garderoobi, kus oli meeletul hulgal The Beatlesi kostüüme. Me veetsime terve pärastlõuna kostüüme selga proovides. Ma imestasin selle üle, kui väikesed need olid – täiesti imetillukesed!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles