Miks Vanilla Ninja juubelikontsert Eesti asemel Lätis toimub?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa Foto: Helin Loik/ Naisteleht

«Eesti on meile niivõrd kallis ja me tahaksime Eestis lihtsalt nii suurepärast, lahedat ja erilist asja teha, et vaadates meie tänast töögraafikut, kus igaüks meist on äärmiselt hõivatud, ei oleks meil piisavalt aega olnud sellele pühenduda,» põhjendab Katrin Siska, miks Vanilla Ninja eelistab tähistada kümnendat aastapäeva lõunanaabrite pealinnas Riias.

Siinseid fänne on hämmastanud, et Euroopas tuntuse saavutanud, kuid üle kahe aasta esinemispausi pidanud Vanilla Ninja ei tule kokku kohaliku publiku ees, vaid juuli lõpul Riia muusikafestivalil «Pestivals», kirjutab Õhtuleht.

Hiljuti selgitas bändi klahvpillimängija Katrin Siska raadio Sky Plus hommikuprogrammis, et nad ei taha lihtsalt kodumaise publiku ette mütsiga lööma tulla.

«Tegelikult ei löö me ka seal mütsiga, aga Eestis tahaks kohe midagi väga-väga erilist teha. Sellepärast me seda sel suvel ei tee. Lenna ütles, et teeme võib-olla siis, kui 20 saame.»

Lindakivi kultuurikeskust juhatav muusik ei salga, et siinsed ürituste korraldajad on neile mitu korda esinemisettepanekut teinud, kuid nad on järjekindlalt loobunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles