Martini korraldab uue staari leidmiseks casting'ud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talendijahi võitnud naist ootab au ja kuulsus.
Talendijahi võitnud naist ootab au ja kuulsus. Foto: Eamonn McCormack

Martini korraldab käimasoleva Martini Royale Casting talendijahi jooksul Tallinnas ja Pärnus kokku viis castingut, et aidata Eesti naistel talendijahil kandideerida.

Esimene casting toimub pühapäeval, 10. juunil kl 17-20 Tallinnas kohvikus Wabadus.

Talendijahi võitnud naist ootab au ja kuulsus, 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.

«Aitame casting'ule tulnutel talendijahil kandideerimiseks vajaliku lühivideo valmis teha, et ühegi Eesti stiilse naise osalemine ei jääks tehniliste detailide taha,» ütles Martini talendijahi Eesti žürii esimees, muusik Tom-Olaf Urb.

Martini castingud toimuvad 10., 21. juunil ja 4. juulil Tallinnas kohvikus Wabadus ning 16., 30. juunil Pärnus ööklubis Sunset kl 17-20. Registreerimiseks tuleb saata e-kiri aadressil martini@liviko.ee.

Casting'utel on kohal režissöör ja meikar, kes aitavad kandidaatidel üles filmida kuni minutipikkuse videoklipi. Videoklipis tuleb kandidaatidel väljendada seda, miks peaks just temast saama uus Martini staar. Kandideerimiseks tuleb Martini Facebooki lehel täita ankeet ja valminud videoklipp üles laadida.

Kandideerimiseks ei pea casting'utel osalema, video võib ka ise valmis teha ja Martini Facebooki lehel üles laadida.

Martini Royale Casting talendijahil saavad 9. juulini kandideerida kõik naised, kes on vähemalt 25 aastat vanad.

Täpsema info ja reeglid leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles