Lenna on ka varem alasti poseerinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvise ja Lenna Kuurmaa näituse "Amour - vahet pole" eksponaat
Piret Järvise ja Lenna Kuurmaa näituse "Amour - vahet pole" eksponaat Foto: Rene Pringi

Täna jõudis meieni kuum uudis, et Eesti seksikal lauljataril Lenna Kuurmaal on Soome filmis pisike kõrvalosa, kus naine end ka alasti võtab.

See pole kaunitari jaoks siiski esimene kord  avalikkuse ees ihualasti poseerida. Aastaid tagasi nõustus Lenna alasti poseerima ka staarfotograag Galetini heategevusliku pildioksjoni tarbeks.

Aastal 2008 toimunud Eesti esimese staarfotograaf Indrek Galetini fotode oksjonil käidi kahe Ninja-tüdruku alastipildi eest välja näiteks 55 000 krooni.

Ansambli Vanilla Ninja piigadest Lenna Kuurmaast ja Piret Järvisest oli näitusel väljas kaks fotot, millest esimene sai oma lõpphinnaks 34 500 ja teine 20 500 krooni.

2008. aasta kevadel valis erootikaajakiri FHM Eesti seksikaimaks kuulsuseks Lenna Kuurmaa.

Kuu aega hiljem aga põlgas meesteajakiri Playboy ära ninjatüdruk Lenna fotoseeria, kuna piltidel võrksukki ja nappi T-särki kandev Lenna polnud meestepiibli jaoks piisavalt seksikas!

Seltskonnaajakiri Kroonika valis 2009. aastal Eesti kõige seksikamaks meheks Kristjan Kasearu ja naiseks Lenna Kuurmaa, kes kandis sama tiitlit ka 2006. aastal.

Aastal 2010 jõudsid fotonäituse Amour-Vahet pole sensuaalsed pildid Lennast rahvusvahelisse ajaveebi Homotography, mis tutvustab gei alatooniga moe- ja kunstfotosid.

Seejärel keelas lauljatar oma alastipiltide kasutamise tulevastel fotonäitustel, teatades, et see jäi tema viimaseks alasti poseerimiseks avalikkuse ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles