Maailmakuulus Judge Jules esineb juulis esmakordselt Eestis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judge Jules
Judge Jules Foto: Club Unlimited

Judge Jules, kes on üks legendaarsemaid plaadikeerutajaid maailmas, esineb juulikuus esmakordselt Eestis.

Judge Jules alustas oma DJ- karjääri 1987. aastal ning omab tänaseni meelelahutustööstuses väga olulist rolli ning omab osalusi paljudes muusikaettevõtetes- talle kuulub osalus artistide managemendis ja viib Ibizal 13. aastat läbi üritustesarja Judgement Sundays, millel on esinenud maailma suurimad trance-artistid nagu Ferry Corsten, Sander Van Doorn, Eddie Halliwell ja Cosmic Gate.

Judge on üks esimestest superstar-DJdest, kes jagas oma aega Londoni ja Ibiza vahel eralennukiga lennates ning seda ajal, mil antud reisimine oli jõukohane pigem pangandustegelastele ja naftaärimeestele.

Ibiza suurüritustel ikoonistaatuses olev DJ töögraafik on tänaseni tihe ning hõlmab eri kontinente. Lisaks on Judge olnud üle 20 aasta tegev Inglismaa tähtsaimates raadiojaamades nagu Kiss FM ja Radio 1. Ta on välja andnud kuhjaga tantsumuusikat ja müünud miljoneid kogumikalbumeid Euroopas ja USAs.

Judge'i kaasabil on paljud ajaloo suurimad EDM-hitid jõudnud miljonite inimesteni. Celebritynetworth.com on Judge'i paigutanud maailma rikkaimate DJde edetabelis 7. positsioonile, hinnates tema väärtuseks 40 miljonit dollarit.

Judge esineb Pärnu ööklubis Sunset üritusel Warmduscher, mis toimub 6. juulil. Lisaks Judge Julesile esinevad üritusel kodumaised DJd Urmas Kolsar, Erlend Aav, Lang&Yep, DNS Project ja uus elektroartist Probe.

Piletid tulevad müüki Piletilevis esmaspäeval, 18. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles