Kirjanik ründab soome naisi kritiseerinud Saagimit: ei tea, mis tal viga on?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim osaleb Soomlaste tantsusaates kohtuniku rollis
Anu Saagim osaleb Soomlaste tantsusaates kohtuniku rollis Foto: FOX Finland

Soome menukirjanik põrmustab sealse trimmisaate kohtunikuna välja kuulutatud Anu Saagimi kommentaari soomlannade laia ahtri kohta.

Eesti skandaalitar asub septembris oma abikaasa Ristomatti Ratia kodumaal telekanalil Fox startivas võistluses «Tantsi tagumik trimmi» osalejate välimust kommenteerima.

Avapaugu andis Anu juba kolmapäevases Foxi pressiteates: «Soome naine on kaunis linalakk, aga tavaliselt üsna priske. Söövad nad liiga palju saia või meeldivad soome meestele laiad ahtrid? See on mulle veel mõistatuseks, aga saates uurin selle põhjalikult välja.»

Õhtuleht vahendab Ilta-Sanomatele saadetud kommentaari saksa päritolu Soome kirjanikult Roman Schatzilt, kes teeb Saagimi kommentaari pihuks ja põrmuks. Schatz kinnitab, et tuli 26 aastat tagasi Soomesse elama just nimelt ühe soomlanna pärast.

«Eks ole Soomes inetuid naisi ka, aga kindlasti vähem kui Saksamaal,» ütleb Schatz. «Ei tea, mis Saagimil viga on, et ta midagi sellist välja partsatab.»

Schatz ise kritiseeriks pigem soomlannade hügieeni kui välimust. «Nad käivad duši all enne armatsemist, mitte selle järel. Kõik peab tipp-topp puhas olema - on tore, kui soome naine iseenda lõhnaga on,» ütleb kirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles