Pärnus ja Jõhvis pürgis superstaariks üle 350 inimese

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Pärnus - Gooti-Relikaga tutvumas Mihkel Raud
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Pärnus - Gooti-Relikaga tutvumas Mihkel Raud Foto: TV3

Nädalavahetusel alanud staariotsingute eelvoorud Pärnus ja Jõhvis tõid kohale üle 350 noore laulja, kel soov superstaarisaade võita.

«Pärnus oli seekord rohkem osalejad kui eelmisel aastal ja mul on hea meel, et nende seas oli ka erakordselt põnevaid isiksusi,» sõnas saate kohtunik Mihkel Raud.

«Üldpilt sai kirev – olid mõned väga eredad kujud, nii heas kui ka huvitavas mõttes,» lisas ta. Raud rõhutas, et meelelahutusäris tuleb kasuks, kui lisaks lauluhäälele on artistil ka põnev väljanägemine ja lavaline olek: «Edu peitub suuresti eristumises, sest neid, kes hästi laulavad, on väga palju.»

Jõhvis seevastu domineerisid kohtunike hinnangul pigem keskpärased lauljad. «Jõhvis polnud ühtki lauljat, kelle kohta saaks öelda, et ta on kindel finalist,» kommenteeris saate kohtunik Rein Rannap.

«Samas näitas eelmine aasta, et esimesel korral tihti ei paljastugi laulja tõeline olemus ja võime, tõeline sära avaldub alles hilisemates voorudes,» märkis Rannap.

Kohtunik Heidy Purga sõnul tunnetavad kohtunikud lauljaid hinnates üksteist paremini kui eelmisel aastal: «Teame, mida oodata, osates erinevate arvamustega paremini arvestada,» ütles ta, kõrvutades praegust mulluse kogemusega.

Pärnu eelvooru registreerus 191 ja Jõhvi 162 noort lauljat. Edasipääsenuid järgmisesse vooru oli seekord Pärnus pea poole rohkem kui Jõhvis. Kokku saab eelvoorudest edasi teatrivooru ligi 100 lauljat.

Järgmine võimalus saatest osa saada on järgmisel nädalavahetusel, mil 19. ja 20. jaanuaril jätkuvad eelvoorud Tallinna Õpetajate Majas. Saate viimane eelvoor toimub 26. ja 27. jaanuaril Tartus, Athena kultuuri- ja konverentsikeskuses.

Täna keskpäevaks oli saatesse kokku registreerunud juba 1565 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles