Indrek Galetin ähvardab avaldada Lenna seninägemata aktifoto!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti. Foto: Eerik

Londonis resideeruv staarfotograaf Indrek Galetin teab, kuidas õigel ajal õiges kohas õigeid asju teha. Lenna Kuurmaa hiljuti internetti lekkinud alastistseen Soome filmis «Vuosaari» põhjustas huvi ka Lenna varasemate aktifotode vastu.

Staarfotograaf avaldas oma Facebooki seinal postituse, milles küsib oma sõpradelt, kas need sooviksid näha Lenna Kuurmaa seniavaldamata aktifotot.

Positituse sisu tõlgituna inglise keelest: «Tere sõbrad! Kas te sooviksite näha Lenna seniavaldamata pilti minu teiselt aktifotode näituselt «Amour - Lemmikloomade eri, mis toimus 2009ndal aastal?»

Huvitav, kas Galetin provotseerib või kavatsebki ta avaldada kõnealuse pildi?

Galetini sõprade meelest peaks mees enne siiski Lennalt luba küsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles