Dolly Partoni 46-aastase abielu saladus on lastetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolly Parton
Dolly Parton Foto: SCANPIX

Kantrilegend Dolly Parton peab oma kestva abieluõnne saladuseks laste puudumist.

Lauljatar abiellus Carl Thomas Deaniga 1966. aasta maikuus ning peab eduka liidu võtmeks lastetust ja head majanduslikku olukorda, kirjutas Daily Mail.

«Vastastikune austus, ühised huvid ja fakt, et olen tihti eemal! See, et meil pole koos lapsi ega rahaprobleeme on samuti aidanud,» loetles Parton põhjuseid, miks nad on nii kaua koos olnud. «Paljusid pingelisi asju, mis paaridele jamasid põhjustavad, pole meie läbi teinud.»

Kuigi ta on oma abikaasaga õnnelik, armastab 66-aastane lauljatar nooremate meestega flirtida.

«Carl teab, et ma ei teeks kunagi midagi, mis talle haiget teeks ning ta ei armukadetse, kui pean kedagi kaamerate ees suudlema. Mulle valmistab see rohkem piinlikkust kui talle. Kuid armastan flirtida ja nooremad mehed flirdivad minuga ka. Jeremy Jordan, kes mängib filmis «Joyful Noise» mu lapselast, flirtis minuga ja teda manitseti: «Lõpeta ära, ta on su vanaema!» Kuid see tegi mulle rõõmu ja lõppude lõpuks pole sa kunagi liiga vana, et unistada!» märkis Parton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles