Kuula: Õllesummeril esinev Mika avaldas uue albumi esiksingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. juulil Õllesummeril esinev inglise supertäht Mika avaldas oma septembris ilmuva albumi esiksingli «Celebrate». Tuntud USA produtsendi, laulja ja laulukirjutaja Pharell Williamsiga kahesse kirjutatud lugu on tantsuline ja positiivne poplugu, vastukaaluks Mika eelnevatele avaldustele, et uus album tuleb eelnevatest tõsisem ja sügavama loomuga.

Mika uue kauamängiva «The Origin of Love» kallal on vaeva näinud rida tuntud produtsente. Muuhulgas Madonna superalbumi «Ray of Light» peaprodutsent William  Orbit, Adelele ja Katy Perryle lugusid kirjutanud Greg Wells ning paljud teised muusikaprodutsendid ja laulukirjutajad.

Mika üllatas hiljuti Õllesummeri korraldajaid nõudmisega, et tema backstage-ruumides ei tohi olla alkoholi. Artisti tingimus on esmakordne laulja säärane nõudmine Eestis toimunud supertähtede esinemiste puhul.

Mika tumedam pool tuli hiljuti esile seoses Madonna värske albumi «MDNA» looga «Gang Bang».

Paljude teiste hulgas on loo kallal töötanud ka Mika, nimetades seda oma tumedama poole väljenduseks. Laulu halastamatu ja jõhkra kättemaksuga vürtsitatud sõnad on Madonna muidu hillitsetud albumi üks tähtteoseid.

Mika astub Õllesummeri pealaval üles 5. juulil. Festivali teised peaesinejad on 6. juulil esinev Manic Street Preachers ja 4. juulil esinev Alphaville.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles