Piltuudis: Spice Girls aastal 2012

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls (Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham) muusikali «Viva Forever» avaüritusel (26. juuni 2012)
Spice Girls (Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham) muusikali «Viva Forever» avaüritusel (26. juuni 2012) Foto: SCANPIX

Täna poseerisid üle pika aja koos kunagise menubändi Spice Girls kõik viis liiget. Londoni hotellis St. Pancras Renaissance toimus muusikali «Viva Forever» esitlus.

Muusikali kirjutas Jennifer Saunders ja produtseeris Judy Craymer, kes on ka ABBA loomingul põhineva muusikali «Mamma Mia!» taga.

«Viva Forever» on originaallugu, mis räägib talendisaates osalevast staarihakatisest Vivast ja sellest, kuidas protsess teda ja tema perekonda mõjutab. Peategelane läheb talendisaatesse koos grupiga, kuid peab otsustama, kas läheb järgmisesse vooru edasi üksinda või üldse mitte.

Uue muusikali loomises osalesid kõik viis vürtsitüdrukut. See esietendub Londonis Piccadilly Theatre'is 27. novembril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles