Mika: Lady Gaga juures pole midagi ekstreemset

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika kontsert Tallinna Lauluväljakul 03.08.10 - Vol.2
Mika kontsert Tallinna Lauluväljakul 03.08.10 - Vol.2 Foto: Jelena Rudi

Õllesummeril üles astuv laulja Mika ütles intervjuus Elu24-le, et sel suvel on ta kontsertidega hõivatud ega saa ise endale palju aega puhkuseks lubada.

Mika astub üles ka Londoni olümpial. «Selle tõttu olen sel suvel väga tiheda graafikuga ja pole  näiteks ise veel jõudnud mõeldagi, kas leiaksin aega kellegi teise kontserdi külastamiseks.»

Mika südames põksub aga salasoov minna Lõuna-Aafrikasse. «Olen viimasel ajal sõltuvuses Nigeeria muusikast ja üldse afro-rütmidest. Kui oleks mingi selline festival, siis kindlasti tahaksin seda külastada.»

Tänavu Euroopas tuuritavast Lady Gagast Mika niivõrd huvitatud pole. «Ma arvan, et tema asjad on popmuusika maastikul väga teretulnud. See on just kahtlemata popmuusika mida ta teeb. Ta on artist, kes teeb kõvasti tööd ja on väga muljetavaldav,» kiitis Mika.

Küsimusele, kas Gaga showd ja välimus ehk liialt ekstreemsed pole, vastas Mika, et tema hea maitse piiri need ei ületa. «Ma ei usu, et ta on ekstreemne. Pigem on ta ekstreemsuse vastand. Midagi ekstreemset ta ju tegelikult ei tee,» märkis laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles