Playboy: parteitud on parimad seksipartnerid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklased
Ameeriklased Foto: AP / Scanpix

Ajakiri Playboy tegi küsitluse, millega sooviti kindalaks teha, millise poliitilise mõtteviisi esindajat ameeriklased kõige meelsamini oma seksipartnerina näeksid.

Küsitluse tulemused näitasid, et ameeriklased eelistasid seksipartneritena eelkõige parteituid, vahendab foxnews.com.

45 protsendi küsitluses osalenute arvates on sobivaimad seksipartnerid parteitud. Demokraate soovis intiimpartneritena näha 36 protsenti ja vabariiklasi 18 protsenti vastanutest.

Kuid, mis puutus vooditegevuse sagedusse, siis siin juhivad vabariiklased. Vabariiklastest 55 protsenti harrastab seksi vähemalt kord nädalas, demokraatidest aga 43 protsenti.

Küsitluses osales 900 inimest vanuses 18 – 64 eluaastat.

Küsitletute arvates on USA praegusel poliitikamaastikul kõige seksikam naine presidendiks pürgiva Barack Obama kaasa Michelle Obama.

Michelle Obamale järgnesid Condolezza Rice, Laura Bush ja Hillary Clinton. Endistest USA presidentidest peeti kõige seksikamaks Bill Clintonit, kes edestas teiseks jäänud Ronald Reaganit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles