Ambla kihiseb kuulsustest: Ken Saan ja Ivo Uukkivi väntavad seriaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Saan ja Ivo Uukkivi
Ken Saan ja Ivo Uukkivi Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Ivo Uukkivi käis meil siin, ja siis oli ta naine ka, ja ämm, ja laps!» räägib Ambla kultuurimaja ees õhinal üks kohalik naine. «Ambla vahel elu keeb!»

Proua on kuulnud, et vändatakse 12osalist seriaali, vist «Süvahavva»-nimelist, kirjutab Amblat raputavast sündmusest Õhtuleht.

«Lapsed tulid ja ütlesid, et filmivad kirikus, mingi naine olla seal peaaegu paljalt olnud, ainult tekk oli ümber,» kirjeldab ta. «Ja siin ühe tüdruku vanaema majas vist filmivad! Vaata üle ukse ka kultuurimajja, sinna on miski hauakivi tehtud. Ja tänava silt oli kuskil, vist oli Värrava tänav,» kirjeldab naine filmimisega kaasnevat müsteeriumi. «Ja Katariina Unti nägin ka!» tuleb talle vahepeal meelde.

«Küla joodikud on nii elevil, et üks neist läks lausa Ken Saaniga juttugi tegema,» jätkab naine. Tema teada pakuti ühele kohalikule viinaninale isegi väikest rolli.

«Aga mehel sai viin (ehk kuraas) otsa ja ta ei läinudki,» muigab proua ja lisab, et Ivo Uukkivi, kes kogu ettevõtmist produtseerib, on Ambla elanikele juba vaata et teretuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles