Naiskodukaitse tutvustab oma tegemisi

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Sakala ringkonda kuulub praegu 51 tegevliiget.
Naiskodukaitse Sakala ringkonda kuulub praegu 51 tegevliiget. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval, 23. märtsil kell 17 toimub Sakala Maleva staabis avatud uste päev, kus saab tutvuda Sakala ringkonna naiskodukaitse tegemistega.

Lahtiste uste päev leiab aset Kaitseliidu Sakala Maleva staabis Saarepeedi vallas Peetrimõisa külas.

Naiskodukaitse põhilisi tegevussuundi esmaabi, toitlustust, staabitöö ning koostööd kodutütardega tutvustavad Urve Loit, Leana Lemming, Jane Särg ja Kerstin Käärik.

Koormusmatka teemadel räägib Egle Reinup.

Relvi tutvustab huvilistele Sakala Maleva väljaõppe ülem, leitnant Andres Lapp.

Kohapeal on võimalik vaadata fotonäitusi ja Sakala Maleva kodutütarde meisterdatud esemete väljapanekut.

Maleva roheline väikebuss sõidutab huvilised Männimäelt Jaani lihapoe (Riia mnt. 49-a) juurest kell 16.30, Paalalinnast Maksimarketi (Lääne 2) juurest kell 16.40 ning Viljandi bussijaama parklast kell 16.45 staapi. Pärast infopäeva viib buss inimesed linna tagasi.

Üritus lõpeb umbes 18.30 ja on kõigile tasuta.

Naiskodukaitse on Kaitseliidu vabatahtlik eriorganisatsioon, millesse võivad kuuluda vähemalt 17-aastased isamaaliste väärtushinnangutega naissoost Eesti kodanikud.

Naiskodukaitse Sakala ringkonda kuulub praegu 51 tegevliiget. Ringkond koosneb kahest jaoskonnast: Viljandi ja Suure-Jaani.

Naiskodukaitsjad võtavad osa eriala- ja üldharivatest koolitustest, osalevad koormusmatkadel (Rebaseretkel ja Eel-Ernal), samuti on abis Kaitseliidule ürituste korraldamisel ja toitlustamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles