Nädalavahetusel näeb otselülitusi Korjuse ja Lindpere võistlustelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel saab taas kaasa elada Eesti sportlastele välismaal kui Kanal 12 teeb otseülekanded Kevin Korjuse ning Joel Lindpere spordialadelt. Laupäeval ja pühapäeval näeb Vormel Renault 3,5 sarja uut etappi ning laupäeva öösel Lindpere koduklubi mängu USA kõrgliigas.

Vormel Renault 3,5 etapp peetakse seekord Nürburgringil, Saksamaal, kus eelmisel aastal õnnestus Korjusel noppida oluline võit. Senine hooaeg on Korjusel kulgenud tõusude ja mõõnadega. Kui Motorlandi ja Monaco etappidel korjas eestlane kokku 24 punkti, siis viimasel Spa-Francorchamps’i ringrajal jäi ta nulli peale ning hoiab hetkel tabelis 9. kohta.

Otseülekanded Nürburgist algavad Kanal 12s laupäeval kell 14.55 ning pühapäeval kell 13.55. Sõidud jõuavad vaatajateni koostöös Eurospordiga.

Ööl vastu pühapäeva kohtub New York Red Bulls väljakul Toronto FC-ga. Lindpere kodumeeskond hoiab jätkuvalt idakonverentsis teist kohta D.C. Unitedi järel. Toronto FC, kelle vastu seekord mängitakse, on aga samas tabelis viimasel ehk 10. kohal.

Otseülekanne New York Red Bullsi ja Toronto FC mängust algab Kanal 12s laupäeva öösel vastu pühapäeva, kell 02.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles