Elevant Fien: Euroopa meistriks tuleb Hispaania

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa ja Marko Kristal
Aivar Kuusmaa ja Marko Kristal Foto: Tallinna loomaaed / Paf Eesti

Ennustaja-elevant Fien ennustas täna arbuuside pealt, et Euroopa meistriks tuleb Hispaania, sama meelt on ka Sõprade klubi täpseim ennustaja Gert Kullamäe. Kruus, Kuusmaa ja Kristal on aga veendunud, et Itaalia suudab praegust Euroopa meistrit troonilt kangutada.

Spordiennustusportaali Paf juhi Allar Levandi sõnul saab koefitsientide alusel Hispaania taas Euroopa meistriks jalgpallis, alistades Itaalia 1:0.

«Turniiriennustusel oli rohkem teadmisi või õnne siiski kahejalgsetel, sest Fien kogus Sõprade klubist kõige vähem punkte,» ütles Levandi. «Fien oli siiski tubli ja Pafi poolt kinkisime talle ning ta puurikaaslasele Draayle pallid, et nad saaksid uueks suurturniiriks ennast vormi viia,» lisas spordiennustusportaali juht.

Levandi avaldas suurt tänu ka Tallinna Loomaaia elevandimaja töötajatele, kes olid suureks abiks ennustuste läbiviimisel. Koos Sõprade klubi esindajate Marko Kristali ja Aivar Kuusmaaga andsid nad neile tänutäheks kaks suurt kasti täis puuvilju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles