Pamela Andersoni uuest filmist võib saada hitt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Judy Eddy / WENN

Seksikas staar Pamela Anderson oli hämmingus, kui sai teada, et tema uut filmi, «Blonde & Blonder», ootab tõenäoliselt ees kassaedu, kuna naine oli kindel, et see kinolinale ei jõuagi.

Endine «Rannavalve» staar kinnitab, et ta võttis vastu mõrvariga segi aetud blondiini rolli selleks, et tal oleks võimalus oma sünnipaigas, Vancouveris, lõbusalt aega veeta, vahendab WENN.

 

Kuid tänu jätkuvale Hollywoodi stsenaristide streigile ja Andersoni jätkuvale soovile boikotiga mitte liitumise läbi pahandada telestuudiote ümber streikivaid inimesi, on temast saanud nõutud vestlussaadete külaline ning ta film saab tänu sellele palju tasuta reklaami.

Nüüd usuvad isegi filmistuudio juhid, et linateosest saab hitt.

«Ma arvasin, et see läheb otse videolevisse. See saab olema lõbus, mitte keegi ei näe seda kunagi. Aga nüüd jõuab see kinodesse ja ma olen tõeliselt üllatunud, ma ei teadnudki, et üheksa päevaga on võimalik film valmis teha, aga tundub, et on siiski nii,» ütles Anderson.

«Oli tore minna tagasi koju, Vancouverisse, ja koos vennaga töötada. Ma olen iga kell valmis naljakates kostüümides ringi kepslema – ja seda me ka tegime!»

Pamela Anderson lisas, et ta imestab endiselt, kui talle pakutakse käsikirju ja tehakse pakkumisi naispeaosade mängimiseks, sest ta on enda arvates vaid modell, kellel vedas.

«Ma ei pea ennast näitlejatariks. Ma olen esineja, hea esineja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles