Superstaariks pürgiv trimmisaate Anna: ma ei ole kunagi olnud hall hiireke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade.  Anna Jankelevitš
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade. Anna Jankelevitš Foto: Jelena Rudi

«Ma olen selline inimene, kellele meeldib olla laval - ma pole hall hiireke, kes istub kuskil nurgas, olen kogu aeg aktiivne tüdruk olnud,» räägib saatest «Tantsi tagumik trimmi» tuntuks saanud Anna Jankelevitš (24), kes tänavu proovib õnne superstaarisaates ja osaleb peagi ekraanile jõudvas uues kodumaises sarjas.

«Ma tahtsin juba ammu superstaarisaatesse minna, aga ei teadnud lihtsalt, kus ja kuidas registreeruda,» räägib Anna, miks ta varem superstaariks pole pürginud, kirjutab Õhtuleht.

«Aasta aega tagasi ei käinud ma üldse Facebookis - mul oli küll konto, aga ma ei kasutanud seda eriti tihti, aga trimmisaate osalejad olid kõik Facebookis ja nüüd ma käin seal iga päev,» lõkerdab Anna naerda. «Ja TV3 lehel oligi kirjas, kus ja kuidas saab registreerida - ma mõtlesin, et miks mitte proovida.»

Lauljaks on Anna tahtnud saada juba väikesest saati: «Kui ma laps olin ja mingi sünnipäev oli, istus pere laua taga ja sõi, mina võtsin tooli, seisin selle peale ja hakkasin laulma,» meenutab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles