Urmas Klaasi lihttöö liigselt ei erutanud

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postitee veerel avas uksed «Parlamendi kohvik». Urmas Klaas.
Postitee veerel avas uksed «Parlamendi kohvik». Urmas Klaas. Foto: Erakogu

Riigikogu Kultuurikomisjoni esimeesja Põlvamaal Postitee150 aasta juubeli auks pühendatud pidustusteraames Parlamendi kohvikus ettekandja ametit pidanud Urmas Klaas ütleb, et põgusas kogemusespolnud midagi jalust rabavat, kuid selline vahetu suhtlemine inimestega on alati väga hea.

«See on värskendav mõlemale poolele. Olen oma elus teinud erinevaid töid, nii et see põgus kogemus kohviku teenindajana mind just jalust ei rabanud, aga vahetu suhtlemise seisukohast oli see tore,» leiab Klaas.

Kohviku külastajad seepärast kuidagi rohkem elevil või tagasihoidlikumad polnud.

«Hoopis vastupidi - külaliste reaktsioon oli nagu iga teisegi tavapärase kohviku külastamise korral,» vahendas Klaas vahetut õhkkonda.Klaasi sõnul köitis külastajaid ka kohviku näitus, kus võis näha selliseid eksponaate nagu näiteks Martin Hansoni portfell, Ene Ergma astronoomiaõpik, Kristiina Ojulandi tantsukingad.

«Kohviku perenaine Kaire Mets on väga nutikas ja hakkaja inimene,» kiitis parlamendisaadik oma kunagist kolleegi Kaire Metsa, kes peab Põlvamaa Arenduskeskuse juhataja ametit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles