Meelis Meri ja P. Julm R2-st esinevad Inglise raadiojaamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Meri ja P. Julm ehk Rulers of The Deep
Meelis Meri ja P. Julm ehk Rulers of The Deep Foto: Lin Kurs / www.myspace.com/rulersofthedeep

Raadio 2-e saate Tallinn Express juhid Meelis Meri ja P. Julm esinevad laupäeval, 14. märtsil Inglise raadiojaama Kiss Fm mainekas saates Transition, mida juhib John Digweed.

 

 

Meri ja Julm ehk Eesti tantsumuusika duo Rulers of The Deep astuvad üles nn külaslismiksiga saate teises tunnis, Inglise aja järgi kell 3 hommikul.

 

John Digweed on kuulus Inglise DJ, produtsent ja plaadifirma omanik. Alates 2000. aastast veab Digweed Kiss FM-is raadiosaadet Transitions. Esimeses saatetunnis esineb Digweed ise, teises saab kuulda tema poolt valitud külalismikse. 2001. aastal hääletati Digweed ajakirja DJ Mag korraldatud küsitluses maailma parimaks DJ-ks ja TOP 10-s figureerib ta praeguseni.

 

Meelis Meri ja P. Julm on John Digweedi saate külalisteks juba teist korda. Esimest korda esinesid nad tema saates külalismiksiga 7. juulil 2004.

 

Rulers of The Deep´i saab sel nädalal kuulata nii laupäevases Raadio 2-e saates kui ka samal õhtul Von Krahlis, peol Tallinn Express. Seekordseks peaesinejaks on Hollandis praegu väga populaarne house-muusika DJ Sebastian Davidson.

 

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2-e õhtuse vööndi saade ja kord kuus toimuv üritus Von Krahlis. Tallinn Expressi veavad Meelis Meri ja P. Julm. Nende duo Rulers of The Deep ehk ROTD on Eesti edukamaid tantsumuusika esitajaid, kelle lugusid ja töötlusi antakse välja ja mängitakse üle kogu maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles