Summer küpsetab naistepäeval pannkooke

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raadik alias Summer
Indrek Raadik alias Summer Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht
Sel pühapäeval, 8. märtsil, küpsetab naistepäeva puhul Stereo
Lounge'is pannkooke muusik Indrek «Summer» Raadik.

Stereo Lounge'i pannkoogipühapäev algab kell 12:00. Pannkoogid moosiga on kõigile soovijaile tasuta ning Stereo Lounge'i suurtel ekraanidel mängivad terve päeva laste rõõmuks multikad ja nendega koos joonistab kunstnik Meru. Sel pühapäeval, 8. märtsil, küpsetab naistepäeva puhul Stereo Lounge'is pannkooke muusik Indrek «Summer» Raadik.

Stereo pannkoogipühapäevadest on saanud mõnus kogupere traditsioon. Igal pühapäeval küpsetab mõni avaliku elu tegelane oma salanippe kasutades huvitavaid ja maitsvaid pannkooke.

Oma oskusi on näidanud juba Rolf Roosalu, Ithaka-Maria Rahula, Janne Saar, Victoria Kass, Sten-Erik Jantson, Joel Juht, Lauri Pihlap, Katrin Saks, Ivari Padar ja paljud teised.

Stereo menüüs aga toredad üllatused, kuupakkumine - mõnus maassika-kamavaht koduse vahvli sees!

Põgene külma eest õdusasse Stereosse (Harju 6), kus igal pühapäeval saab tasuta maitsvaid magusaid pannkooke ja mõnusat meelelahutust kogu perele!

Indrek «Summer» Raadikul ilmub peagi uus sooloalbum. Kuula Indrek Raadiku uut lugu «Kas mäletad veel» SIIT.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles