Kultuurikatla aias: mängi rütmidega oma kehal ja trummidel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummid
Trummid Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Trumm-It uudne töötubade sari jätkub. Suvekuude lõpupäevadel toimuvad body percussion-töötoad ja trummitrennid algajatele Kultuurikatla aias, Põhja puiestee 35.

Juhendajateks on Trumm-IT´i staažikad liikmed Elli ja Lotte.

Laupäeval ja pühapäeval kell 15.30 avatakse Kultuurikatla aia väravad uutele rütmi-ja kultuurihuvilistele. Soovijatele avaneb võimalus õppida ise rütme looma oma kehal ja ka trummidel. Trumm-IT’i puhul pole tähtis osaleja vanus, muusikaline taust või keeleoskus – tähtis on avatus ja tahe õppida rütme.

Trumm-IT on Euroopa kultuuripealinna aastat kureerinud SA Tallinn 2011 ja Brasiilia noorteliikumise AfroReggae koostöös sündinud projekt. Noorteorkester on andnud üle kahesaja kontserdi erinevatel festivalidel ja suursündmustel nii Eestis, Lätis kui ka Soomes. Rio de Janeirost pärit löökpillimängija ja pedagoogi Francois Archanjo juhatusel õppisid noored kahe aasta jooksul samba- ja reggae-muusikat ning said teadmisi Brasiilia kultuurist. Trumm-IT trummiorkester mängib nii kanistritel, tünnidel, pannidel kui ka professionaalsetel sambatrummidel.

Töötubades osalemiseks tuleb registreeruda aadressil trummitnoored@gmail.com.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles