Naiste pidu! Hollywoodis laupäeval hurmurmuusik Imre Saarna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Imre Saarna
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Imre Saarna Foto: Jelena Rudi

Uus üritustesari «Chick Flick» kutsub laupäeva hilisõhtul Tallinna klubisse Hollywood ainult naised, hiljem ka mehed.


Klubi rõdule luuakse hubane ilusalong, kus kõikide neidiste eest hoolitsetakse parimal moel. Esimesed kaks tundi on puhtalt preilide päralt – tippjuuksurid ja meigikunstnikud, salaja sisse smugeldatud musklis mehed, maasikad ja kokteilid, kehakostiks sushi.

«Tuhkatriinu stoori kaasaegses võtmes. Toimub jookide saatel peoks valmistumine ja mukkimine, ainukese vahega, et koju vaevalt enne südaööd saab. Kaarikud kadund, ju sõidavad kõrvitsatega,» naljatleb ürituse korraldaja Janne-Triin Mändla.

Tütarlapsi tervitab uksel kokteili ja maasikatega kulturismi maailmameister Marek Kalmus, hiljem pakub live-etteastega naudingut hurmurmuusik Imre Saarna ja kuumad go-go-poisid tantsivad klubis varajaste hommikutundideni. Lisaks DJ Andi Raig (Sky Plus) & Curlykills (Club Hollywood).

Enne kui härrasmehed südaööl peole lastakse, loositakse kõikide varajaste tulijate vahel välja glamuurseid ja ulakaid kingitusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles