Tõnu Kark virutas laval endale noaga kätte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kark
Tõnu Kark Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Draamateatri ette kihutas üleeile õhtul kiirabi – legendaarses «Päikesepoiste» etenduses üht peaosalist kehastav Tõnu Kark elas rolli nii sisse, et vigastas noaga kätt ja vajas tohterdamist.

Vanast koomikutepaarist, kes noorusajal edukalt koostööd tegid ja nüüd sõjajalal on, ühte kanget, Willie Clarki mängiv Tõnu Kark ei pea pühapäevast vahejuhtumit märkimisväärseks, kirjutas SL Õhtuleht.

«Tegemist on väikese äpardusega improvisatsiooni käigus, mida ei maksaks kuidagi üle tähtsustada. Oma viperuses on ta ise süüdi ja sellega peab kogu teemat ammendatuks,» vahendab teatri kommunikatsioonijuht Tanel Tomson Kargi öeldut.

Õnnetu sündmus juhtus esimese vaatuse lõpus ja Kark lõikas endale nii õnnetult noaga sõrme, et lausa luuni välja, kuid mees mängis esimese vaatuse vaatamata verisele käele lõpuni ja tuli hiljem uuesti lavale, kuigi vaheaeg venis 45 minuti pikkuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles