Cage: narkootikumid muutsid mu elu põrguks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Cage
Nicolas Cage Foto: PNP / WENN

Hollywoodi staar Nicholas Cage elu oli paarikümne aasta eest täielik õudusunenägu, kuna mees sattus kangetest narkootikumidest sõltuvusse.

44-aastane staar sattus sügavasse depressiooni pärast seda, kui asus narkootikume tarvitama, kuid mehe soov uute kogemuste järele sundis teda meelemürkide tarvitamist jätkama, vahendab WENN.

«Narkootikumid teevad teoks iga viimase kui õudusunenäo, mida sa kunagi näinud oled. Kui ma olin kahekümnendates aastates, läbisin ma joomise ja narkootikumide tarvitamise perioodi. See ei teinud mind õnnelikuks, aga ma tahtsin erinevaid aineid kogeda, et teada, mis tunde need tekitavad,» ütles Cage.

«Ma ei läinud kunagi võõrutusravile ega otsinud abi ühestki AA-sarnasest organisatsioonist. Ma läbisin aastatepikkuse eksperimenteerimise faasi ning sain lõpuks aru, et need asjad pole minu jaoks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles