Eliis Pärna jõudis karjäärivalikuni tänu superstaarisaatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliis Pärna
Eliis Pärna Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Ehitussaate «Nurgakivi» juhtimisega teledebüüdi teinud Eliis Pärna jätkab ekraanil ka uuel hooajal.

Huvi teletöö vastu algas Eliisi jaoks superstaarisaatest, kuhu neiu sõprade soovitusel ja toel läks. «Võtsin julguse kokku ja läksingi. Läks kokkuvõttes väga hästi. See on mõjutanud väga palju minu edasist elukäiku. Tutvusin väga paljude suurepäraste inimestega ning tänu seesuguses suurproduktsioonis osalemisele tekkis ka minul kirg tele vastu. Läksingi õppima meediat,» rääkis ta intervjuus Buduaarile.

Saatejuhi ametini jõudmine oli Eliisi jaoks asjade loomulik käik. «Kui läksin Balti Filmi- ja Meediakooli audiovisuaalset meediat õppima, siis oli mul juba idee, et tahaksin tulevikus tegeleda nii produtseerimise kui ka teleajakirjandusega. Saatejuhtimiseni jõudsin nii, et toimetasin ja produtseerisin mõningaid saateid koostöös Filmimees OÜ-ga. Nemad tegid ettepaneku panna mind ka ekraanile» muljetas neiu.

«Kuna mulle meeldib inimestega suhtlemine, tunnen kõikide uute asjade vastu suurt huvi ning lisaks pole mul ka kaamerahirmu, siis pidasin seda asjade loomulikuks käiguks ja lahedaks väljakutseks,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles