Video: vaata, millised staarid toob ekraanile TV3 sügishooaeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja saatejuhid on vennad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet.
«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja saatejuhid on vennad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet. Foto: TV 3

Supervärske, -värvikas ja -värviline TV3 sügishooaeg on vaatajate ees juba mõne nädala pärast; uutele saadetele ja sarjadele saab eelpilgu heita aga juba nüüd tänu videoklipile, kus vallatlevad kõik TV3 säravamad staarid.


Värskelt värvilise eetrigraafika «mullikestes» keerlevad «Eesti otsib superstaari» juhid vennad Kalmetid ning kohtunikud Maarja, Mart Sander ja Mihkel Raud, «Omakohtu» vedajad Kirsti Timmer ja Alari Kivisaar, «Kättemaksukontori» ülipopulaarsed daamid Marika Vaarik, Kadri Adamson ja Elina Pähklimägi, «Randevuu» trio Ülle Lichtfeldt, Nastja ja suhtesobitaja Ilona, Liina Vahter ning Liina Tennosaar sarjast «Elu keset linna», Ženja Fokin ja Anu Saagim «Stiilipäevikust», «Teekond iseendani» juht Aveli Jänes, Mihkel Raud «Kolmeraudsest», uute kodumaiste sarjade «Nurjatud tüdrukud» ja «Ment» tegelased Märt Avandi, Karin Rask ning Ago Anderson, tuttuue huumorisaate võtmetegelane Henrik Normann ning «Sind otsides» võrratu saatejuht Krista Lensin.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles