Peeter Rebane süüdistab Iglesiasega öid veetnuid valetamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesiase kontsert
Enrique Iglesiase kontsert Foto: Liis Treimann

«Mul oli piinlik kuulata, kuidas kaks neiut püüavad valede abil haiglast ja odavat kuulsust saavutada,» sõnas Enrique Iglesiase kontserdi korraldanud Peeter Rebane.

Rebane selgitas, et alguses ei soovinud ta neid jutte lihtsalt kommenteerida, kuid teisipäeval raadios Anetti intervjuud kuulates otsustas ta raadiosse helistada, kirjutas SL Õhtuleht

«Mul lihtsalt sai mõõt täis - kaua võib kuulata, et inimesed käivad eetrist eetrisse ja ajakirjast ajakirja ja räägivad mingit lollust,» sõnas Rebane, kelle väitel on tüdrukute jutt tõest sama kaugel kui Maa Päikesest.

«Pärast kontserti läks Iglesias Hollywoodi klubisse, kus ta veetis aega kella poole neljani hommikul koos minu vennaga, ta ei saanud ju füüsiliselt olla kahes kohas korraga,» lisas mees.

Anett Arnim lükkas Rebase väited aga ümber, sest nemad olidki Enriquega hommikul kohtunud, ning neiu arvates on Rebane nende peale lihtsalt kade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles