Superstaari-Imre võttis tütre sünni autos vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Saarna
Imre Saarna Foto: Jelena Rudi

Saates «Eesti otsib superstaari» tuntust võitnud Imre Saarna (36) tütreraasul läks 2. augusti hommikul ilmaletulekuga suisa nii kiireks, et oma abikaasaga haigla suunas kihutanud Imre pidi auto Eesti Vabaõhumuuseumi ees kinni pidama ja hakatuseks ise ämmaemanda rolli sisse elama.

«Kolmeaastasele pojale, kes asja juures oli, pole nüüd enam mõtet rääkida, et kured lapsi toovad,» naerab Imre, kes enda sõnul pole läheneva kiirabiauto sireenide üle iialgi nii suurt rõõmu tundud kui siis, kirjutab Kroonika.

«Meie poolt veel suured tänud kiirabibrigaadile number viis – õde Minni-Triin Kasemetsale ja doktor Andrei Safjanovile, kelle saabumine oli ülitäpne. Ja käärid, millega nabanöör läbi sai lõigatud, on siiani veel minu käes! Toimetan need kindlasti neile tagasi, sest mine sa tea, kellel neid sarnases situatsioonis vaja võib minna.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles