Michael Phelpsist sai Louis Vuittoni reklaamnägu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps
Michael Phelps Foto: SCANPIX

USA superujujast ja mitmekordsest olümpiavõitjast Michael Phelpsist sai Prantsuse Louis Vuittoni moemaja uue Core Values kampaania reklaamnägu.

27-aastasest ujumisstaarist tegi kampaaniafotod tuntud moefotograaf Annie Leibovitz, edastab The Telegraph.

Phelpsi jaoks on see esimene kord modelliks olla.

Ühel fotol on Phelps vannis, kandes ujumispükse ja ujumisprille. Vanni kõrval on käterätik, millel on Louis Vuittoni kott ning teksased.

Teisel fotol vestleb Phelps endise tuntud venelannast iluvõimleja Larissa Latõninaga. Phelpsi jalgade juures on Louis Vuittoni kott.

Latõnina oli kuni 31. juulini 2012 maailmas olümpial kõige enam medaleid võitnud sportlane. Hiljuti toimunud Londoni olümpiamängudel tõukas Phelps ta troonilt.

Phelps käib varem Louis Vuittoni moemaja reklaamnägudeks olnud Sean Connery, Muhammad Ali, Angelina Jolie ja Bono jälgedes.

Louis Vuittoni moemaja käivitas Core Values kampaania 2007. aastal. Selle eesmärgiks on läbi moe esitleda maailmakuulsaid ja palju saavutanud huvitavaid isikuid.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles