Lady Gaga kontsert toob liiklusmuudatusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga kontsert toob kaasa liiklusmuudatusi.
Lady Gaga kontsert toob kaasa liiklusmuudatusi. Foto: BDG Music

Seoses Lady Gaga kontserdiga Tallinna Lauluväljakul laupäeval, 25. augustil muudetakse Tallinnas liikluskorraldust.

Külastajaid palutakse kontserdile tulla ühistranspordiga või jala. Parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses on raskendatud. Külastajatel palutakse pöörata tähelepanu ka ürituse ohutuse tagamise nõuetele.

25. augustil muudetakse Tallinna Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust – suuremad muudatused on Narva maantee Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul, kus on sõidukitele peatumine keelatud ja liikumiskiirust piiratud 30 km/tunnis. Juhtidel palutakse järgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid. Parkimine lauluväljaku ümbruses saab olema raskendatud. Seoses sellega soovitavad kontserdi korraldajad jätta autod koju ja tulla kontserdile ühistranspordiga või jalgsi.

Alates 24. augusti õhtust on keelatud peatumine ja parkimine lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal ning Lasnamäe väravate kõrval asuvates parklates ja Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul. 25. augusti hommikul suletakse tavaliiklusele ligipääs ka Joa, Oru, Kuristiku ning Valge tänavale ning 25. augusti lõunal suletakse tavaliiklusele juurdepääs ka Lauluväljaku Mere värava esisele alale.
Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning piiratud ulatuses ka Smuuli teel ning Narva maanteel Smuuli tee ja Vana-Kuuli tänava vahelisel lõigul.

Kõikidel liiklejatel eriti aga lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kuna Lady Gaga Tallinna kontserdi lava ülesehitus Lauluväljakul käib mitme päeva jooksul, siis autojuhtidel palutakse olla tähelepanelik ka 21. - 24. augustil, mil Lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama.

Tallinna ühistranspordi graafikute kohta saab infot Tallinna linna infotelefonilt 1345. Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.

Tallinna Lauluväljak avab väravad 25. augustil kell 17:00. Publikule on avatud Mere, Oru ja Lasnamäe väravad.

Seoses suure hulga külastajatega võib piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega.
Jalgrattaparkla asub Mere väravate juures. Parkla on tasuta. Omanikel soovitatakse rattad lukustada.
Ratastoolis inimestele on kontserdi jälgimiseks eraldatud spetsiaalne ala Tuletorni poolsel invatribüünil. Korraldajad paluvad kõigil külalistel jälgida Lauluväljakul ja selle lähiümbruses asuvaid eriviitasid ja infostende.

Kontserdile ei pääse, kui teil on kaasas vihmavarje, foto-, audio- ja videosalvestustehnikat, oma sööki ja jooki, tuli- ja külmrelvi, pürotehnikat, vilkuvaid laserpulki, ohtlikke aineid ja esemeid, alkoholi ja narkootikume, loomi, jalgrattaid, rulluiske ja rulasid, samuti ka liigset pagasit. Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb laupäeval, 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astub lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles