Video: Bermuda kolmnurgast leiti püramiidilaadne klaasstruktuur

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bermuda kolmnurgast leiti püramiidilaadne klaasstruktuur
Bermuda kolmnurgast leiti püramiidilaadne klaasstruktuur Foto: Youtube

Saksa okeanograafide sõnul leiti kuulsast Bermuda kolmnurgast kahetuhande meetri sügavuselt kummaline veealune püramiid.

Teadlased võrdles seda Jaapanis olevate Yonaguni struktuuridega ning leidsid, et need on sarnased, edastab apparentlyapparel.com.

Veealune ehitis on klaasisarnasest materjalist ning suurem kui Egiptuse Giza kuulus Cheopsi püramiid.

USA ja Prantsuse teadlaste hiljutised  sõltumatud uuringud Bermuda kolmnurga põhjas kinnitasid veealuse püramiidi leidmist.

Püramiidi põhi on umbes 300 korda 300 meetrit ning kõrgus üle 200 meetri. Uuring paljastas, et see on klaasist või klaasi sarnasest materjalist, sest paistab osaliselt läbi ning on sile.

Püramiidi tipus on kaks suurt auku, ühest august voolab merevesi struktuuri sisse, tekitades hiiglasliku keerise.

Teadlased uurivad, kas püramiid ning selle tekitatud keerised võivad mõjutada laevu ja lennukeid.

Välja on käidud teooria, et tegemist on energiaallikaga, mis mõjutab piirkonda ja seal liikuvaid transpordivahendeid, põhjustades nende hukkumist.

Osa uurijaid on aga veendunud, et leid kinnitab legendaarse Atlantise linnriigi olemasolu ning see püramiid on tõend. Arvatakse, et tegemist on püramiidi esmamudeliga, mida hiljem paljudes paikades püstitati selle eeskujul. Püramiide leidub paljudes paikades, kaasa arvatud polaaralad, kus need on paksu igijää all.

Bermuda kolmnurk on mereala Bermuda saare, Puerto Rico loodetipu ja Florida poolsaare lõunatipu vahel, kus väidetavalt esinevad paranormaalsed nähtused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles