Lady Gaga esineb Tallinnas koos viieliikmelise live-bändiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Promopilt / BDG Music



Juba sellel laupäeval, 25. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul maailma popstaar number üks Lady Gaga.

Suurejooneline ball-kontsertetendus leiab aset lauljatari uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Tallinnas astub naine lavale koos viieliikmelise live-bändiga.

Erinevalt paljude teiste popmuusika staaride kontsertidest, kus saatemuusikud varju jäävad, on Lady Gagat laval saatev bänd lauljatari show lahutamatuks osaks. Kõige kuulsam Lady Gaga live-bändi liige on kitarrimängija Tim Steward, kes on esinenud koos Britney Spears’i, Backstreet Boys’i, Nicole Sherzinger’i, 50 Cent’i ja paljude teiste suurte nimedega ning on osalenud mitmete staaride stuudioalbumite salvestamisel – sealhulgas Destiny's Child’i, Mary J. Blige’i, Rihanna, Jennifer Lopez’i, Faith Evans’i, Lionel Richie jpt. Trummaril George McCurdyl ehk Spankyl on ette näidata koostöö Justin Timberlake’i, P. Diddy ja Kanye West’iga. Lisaks kuuluvad live-bändi koosseisu bassist Lanar Brantley, kitarrimängija Ricky Tillo ja klahvpillide mängija Brockett Parsons. Ka Lady Gaga ise võtab show raames kätte kaks muusikainstrumenti.

Lisaks saatebändile koosneb Lady Gaga lavameeskond ka kaheteistkümnest kogenud tantsijast – lavale astub kaheksa mees- ja neli naistantsijat. Tantsutruppi kuuluvad teiste hulgas näiteks Asiel Hardison, kes on töötanud koos Gloria Estefani ja Whitney Houstoniga; Mark Kanemura, kes on oma karjääri jooksul jõudnud tantsida Katy Perry, Janet Jacksoni ja Beyoncé show'del; Jeremy Hudson, kes on osalenud filmides «Bedtime Stories», «Hannah Montana The Movie» ja «Step Up 3D» ning David Lei Brandt – laulja ja näitleja, kes on ühtlasi selle aasta kevadeni olnud poistebändi Varsity Fanclub liige.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles