Jaapani firma pakub endise kallima tagasitoomise teenust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimonodes jaapanlannad
Kimonodes jaapanlannad Foto: Reuters / Scanpix

Jaapanis Tokyos asuv firma pakub endise kallima tagasitoomise teenust.

Detektiivibüroona tegutseva firma juhi Yoshiko Okawa kinnitusel aitavad nad oma teenusega kustunud armastuse jälle lõkkele puhuda, vahendab AFP.

 

«Kui meie agent on võitnud kliendi ekskallima usalduse, mainib ta kliendi nime nagu möödaminnes ja meie esindaja teeskleb üllatust, kui tuleb välja, et meil on ühine tuttav,» selgitas Okawa nende strateegiat.

 

Okawa jätkas, et 70 protsenti nende klientidest on naised ja aasta-aastalt on nende klientide arv suurenenud.

 

«Kui kaks aastat tagasi kasutas meie teenuseid 110 inimest, siis möödunud aastal ulatus klientide arv juba 800-ni. Iga teine paar on pärast meiepoolset sekkumist uuesti kokku saanud ja jäänud,» selgitas büroo juht.

 

Tokyos Ginza linnajaos asuvas eradetektiivibüroos töötab sadu agente, kes aitavad karile jõudnud suhteid taastada ja büroo juhi kinnitusel ei jäta nad ka mõningaid seaduste piiripeale jäävaid võtteid kasutamata.

 

«Toon näiteks juhtumi, kus mees palkas meie büroost agendi oma eksnaist tagasi tema juurde meelitama. Rikast ärimeest teeselnud agent hakkas söömas käima restoranis, kus kliendi  endine naine töötas. Lisaks sellele agendile tegeles juhtumiga veel teine agent, kes esines selgeltnägija rollis,» ütles Okawa.

 

Okawa jätkas, et ärimeheks kehastunud agent sai naisega kontakti ja rääkis sellele, kuidas ta oma selgeltnägijast sõbra abil rikkaks sai ja soovitas tal selgeltnägijat kuulda võtta.

 

«Kui naisel tekkis selgeltnägija ja tema poolt pakutava vastu huvi, siis loomulikult rääkis selgeltnägijat kehastanud agent naisele, et ta läheb oma eksmehe juurde tagasi. Lõpptulemuseks oli see, et paar abiellus uuesti,» tõi büroo juht Yoshiko Okawa nende tööst näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles