Treiler: uus paljastav Eesti film paneb võimukandjad hirmust higistama?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ulmefilmi» plakat
«Ulmefilmi» plakat Foto: promo

Valmis on saanud uus ja ainulaadne nähtus Eesti filmimaastikul - «Ulmefilm». Nagu nimigi ütleb, on sisu üsna ulmeline, kajastades meie maailma läbi tavalisest erineva pilgu, mis võib paljude inimeste jaoks üsna uskumatuna tunduda. On raske seletada, mis «Ulmefilm» täpsemalt on. Et seda mõista, peab seda ise nägema.

«Ulmefilm» on tervelt 10 tunni pikkune, kuid on mugavamaks vaatamiseks jagatud kolmeteistkümneks osaks. Film ilmus internetis 1.-13. augustini ja on kättesaadav siit.. Kui veel paar nädalat tagasi oli erinevate kanalite vahendusel filmivaatajaid kahe tuhande ümber, siis tänaseks on see arv kasvanud juba pea neljateistkümne tuhandeni, seega on tegu tõelise hiti ja vist ka esimese Eesti interneti-ulmesarjaga.

Kuna filmil reaalne eelarve puudus, kasutasime selle tegemisel rohkelt materjale teistest ulmefilmidest, nagu näiteks erinevad 9/11 teemasid käsitlevad ulmelised dokfilmid. Lisainfot nii «Ulmefilmi» enda kui ka selle tegijate kohta leiate filmi kodulehelt. Seal samas saab ka sarja vaadata või arvutisse tõmmata, see on kõigile tasuta! Iga osa kohta eraldi tutvustuse leiab rubriigi «Laadi alla» alt.

16. augustil saatsime info «Ulmefilmi» kohta ka u 370-le riigitöötajale, sh said e-kirja Presidendi kantselei töötajad, Vabariigi valitsus, Riigikogu, ministeeriumide juhtkonnad (ja pressiteenistused), saadikud Euroopa Parlamendis ja esindajad Euroopa Komisjonis, EV diplomaadid ÜRO-s, Riigikohtu juhtivtöötajad ja õiguskantsler.

Vaata filmi treilerit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles