Niagara joa põhjast leiti naise peata torso

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niagara juga
Niagara juga Foto: SCANPIX

Kanada politsei teatas eile, et Niagara joa põhjast leiti naise torso, millel puudus pea.

Torso, millel puudusid lisaks peale ka jäsemed, leiti ulpimas Niagara jõel, edastab AFP.

 Torso viid lähedasse haiglasse, kus tehtud lahkamine näitas, et tegemist on keskealise naise jäänusega. Tal oli nabarõngas, talle oli kunagi tehtud keisrilõige ning muid operatsioone.

Võimude sõnul ei ole see leid seotud hiljutise mõrvaga, milles Hiina päritolu kanadalanna tapeti ta kallima poolt. Sel naisel raiuti jäsemed ja pea ära.

Politsei leidis 41-aastase Guang Hua Liu kehaosad Toronto  idapoolse eeslinna ojast ning läände jäävast pargist.

Politsei arreteeris 40-aastase ehitustöötaja Chun Qi Jiangi, kes immigeerus Kanadasse 2002. aastal. Ta arreteeriti möödunud pühapäeval ning talle esitati süüdistus mõrvas.

Kanadas on viimasel ajal ette tulnud üsna palju Hiina immigrantidega seotud tapmisjuhtumeid.

Hiina immigrant Vince Weiguang suleti psühhiaatrihaiglasse pärast seda, kui ta neli aastat tagasi kaasreisijate silme ees ühe mehe pea maha raius ning ta liha sõi.

«Kanada psühho» Luka Rocco Magnotta, kes oli endine pornostaar, tappis selle aasta mais Montrealis Hiina päritolu üliõpilase. Teda süüdistatakse surnukeha seksuaalses ärakasutamises, oma tegevuse filmimises ja video riputamises kõigile vaatamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles